ANĐEOSKI GLASOVI

‘ZA DOM, ZA DOM…’: Predsjednica zapjevala s klapom Sveti Juraj poznatu domoljubnu pjesmu

“Za dom, za dom, sad u boj…” odzvanjalo je danas u Delnicama kada je predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Repubike Hrvatske Kolinda Garbar Kitarović zapjevala s klapom Hrvatske ratne mornarice ‘Sveti Juraj’.

U društvu muških pjevača, predsjednica je srčano i iz sveg grla otpjevala ariju ‘U boj, u boj’ koju je napisao Franjo Marković, a Ivan Zajc je ugradio u svoju operu Nikola Šubić Zrinjski.

‘MALO NAS JE, ALI NAS IMA’: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović navijala za Vatrene i zapjevala s Bandićem

Svečani dan okrunjen pjesmom

Snimku je predsjednica objavila na svome profilu na Instagramu pobravši ubrzo oduševljene komentare poput onog da je “treba proglasiti za doživotnu predsjednicu”.

Pjevanju je prethodio i svečani protokol jer je predsjednica u Delnicama, skupa s potpredsjendikom Vlade i ministrom obrane Damirom Krstičevićem sudjelovala u obilježavanju Dana Vojne kapelanije ‘Sv. Martina Tourskog’.

Bila je, dakako, i na svetoj misi u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, a kod spomen-križa u vojarni Drgomalj položila je vijenac i upalila svijeću za sve poginule pripadnike specijalnih postrojbi Oružanih snaga Republike Hrvatske.

POSLUŠAJTE KAKO PJEVA PREDSJEDNICA: U Slovačkoj zapjevala s hrvatskom klapom

#klapasvetijuraj #osrh #croarmy #viribusunitis #ponoshrvatske

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr