KRŠ I LOM U DUBRAVI / Poznati detalji teške prometne nesreće u Zagrebu: Vozač BMW-a (25) pod utjecajem alkohola usmrtio putnicu

Image
Izvor: Milan Sabic/Pixsell

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

20.1.2023.
11:06
Milan Sabic/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Noćas oko 2.30 u Dubravi, 25-godišnji je vozač pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg u organizmu, upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga.

Usred nepropisne brzine kretanja vozila gdje je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena na 50 km/h, iz kojeg razloga je na vlažnom kolniku u kočenju vozilom prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen na meki teren.

Image
OČEVID JE U TIJEKU /

Teška prometna nesreća u Zagrebu, jedna osoba smrtno stradala

Image
OČEVID JE U TIJEKU /

Teška prometna nesreća u Zagrebu, jedna osoba smrtno stradala

Smrtno je stradala 26-godišnja putnica

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb.

Od 2.37 do 5.10 sati bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.

Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču