Play ponuda

VLASNIK 'TRI MAJMUNA': / 'Prijete mi da će me ovo koštati, ali nitko nije dostojan moje Hrvatske, vi prozvani ponajmanje!'

Image

Dok premijer tvrdi da je riječ o diskriminaciji, fašizmu, rasizmu i da su HDZ-ovci kao Židovi jer nisu dobrodošli u taj kafić,

25.2.2021.
11:13
Play ponuda

Ovih dana glavna tema premijera Andreja Plenkovića, HDZ-a i javnosti jest riječki bar Three Monkeys čiji je vlasnik rekao da simpatizeri HDZ-a kao i članovi te stranke nisu dobrodošli u njegov lokal.

Dok premijer tvrdi da je riječ o diskriminaciji, fašizmu, rasizmu i da su HDZ-ovci kao Židovi jer nisu dobrodošli u taj kafić, neki smatraju da je ugostiteljskom objektu u Rijeci napravljena odlična reklama.

Image
SMIJE LI SE HDZ-OVCIMA ZABRANITI ULAZ U KAFIĆ? /

Premijer je bijesan, stručnjakinja objašnjava je li to 'rasizam i fašizam'

Image
SMIJE LI SE HDZ-OVCIMA ZABRANITI ULAZ U KAFIĆ? /

Premijer je bijesan, stručnjakinja objašnjava je li to 'rasizam i fašizam'

Vlasnik kafića ponovno se oglasio na Facebooku pa rekao da mu nije lako i da se ne radi o nikakvom reklamiranju.

"Dragi ljudi, ekipa mi je ipak dozvolila da Vam se zahvalim na podršci svih ovih dana. Nije bilo lako. Ne, nismo to radili radi nekakve reklame (vi koji to prizivate, pitanje: isplati li se s obzirom da mi prijete svim mogućim inspekcijama u budućnosti nakon što se sve slegne, oni ne zaboravljaju).

Napravio sam to isključivo radi Vas, nas, djece i budućnosti. Da, nakon što se sve nastavilo rezultat je da smo postali još popularniji (PR)-koji će nas koštat kako nam prijete.

Ali da zaključimo ovu sagu - NITKO NIJE DOSTOJAN MOJE HRVATSKE, vi prozvani ponajmanje. Odstupite i pustite mladim čestitim ljudima da vode našu domovinu. Iste one koji nisu opterećeni prošlošću već gledaju isključivo na budućnost. Svi mi to zaslužujemo.

Ja sam dao sve od sebe i dopustite mi da se posvetim svojoj obitelji i poslu. Ako kad zatreba i ne bude nikog drugog RAČUNAJTE NA NAS.

No pasaran!", napisao je vlasnik riječkog kafića na Facebooku.

Play ponuda
Play ponuda