VIDEO: / Ministar kao muha bez glave nakon gostovanja na HRT-u

Korisnici društvenih mreža zabavljaju se kratkom HRT-ovom snimkom koja je emitirana uživo nakon gostovanja ministra pravosuđa u studiju Dnevnika na Prisavlju.

17.9.2013.
10:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na njoj se može vidjeti kako ministar Orsat Miljenić nakon razgovora o sankcijama kojima nam prijete iz Europske komisije zbog tzv. lex Perkovića krupnim korakom, ali ipak zbunjeno, luta po studiju.

Kazao je da naši građani neće ostati bez ijednog eura zbog neposluha Hrvatske, no novinarka Sanja Mikleušević Pavić inzistirala je da ministar pojasni svoj optimizam budući da je prijetnja sankcijama prilično ozbiljna. Naveo je da mu nije jasno što Hrvatska još mora napraviti i da nijedna zemlja članica EU koja je bila "u identičnoj situaciji" nije imala sankcije.

//www.youtube.com/embed/9YLjTbM8v0w

"Nismo ni u kakvoj talačkoj krizi", kazao je Miljenić na novinarkinu konstataciju da se upravo u takvoj situaciji nalazimo zbog pozicije Vlade, te je kazala da Hrvatska, očito, zbog svojih interesa mora odstupiti.

Gdje su ta vrata?

"Ne znam o čemu govorite, mi ćemo zakon promijeniti. Zakon je u proceduri i stupit će na snagu 15. srpnja", kazao je, na što je ona kazala da je Vlada nekonzistentna, iako tvrdi da nije pogriješila.

"Potpuno smo konzistentni", odgovorio joj je te naglasio da "svaka zemlja ima pravo na svoj stav i ima pravo boriti se za njega". U Dnevniku je zatim emitiran prilog o osnivanju povjerenstva o ubojstvu Stjepana Đurekovića, za koje Njemačka tereti bivšeg obavještajca Josipa Perkovića. A kad je završio, ponovno je započeo prijenos iz studija, te se moglo vidjeti iznerviranog Miljenića kako hoda lijevo-desno, sve dok mu glasnogovornik Sergej Abramov nije pokazao put.

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali