'Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda. Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu', navodi se u oglasu

Na Facebook stranici otoka Sestrunja, jednog od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, pojavio se oglas za posao trgovca/trgovkinju koji bi bili voljni raditi u trgovini mješovite robe koja je smještena na Prisligu, samom središtu društvenog života otoka, piše portal Naši škoji.hr.

'Sunce, more i netaknuta priroda'

"Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda. Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu", navodi se u oglasu.

Naime, život na otoku na kojem živi tek desetak stanovnika će uistinu biti pustolovina. Osoba koja dobije posao dobit će na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko.

U oglasu se spominje da se svi kandidati jave putem maila Mjesnog odbora ili na službenom Facebook profilu otoka.