Uplatila 14 kuna, na Lotu osvojila 4,3 milijuna: 'Ovo će nas izvući!'

Sretna igračica koja želi ostati anonimna, na sam dan izvlačenja odigrala je tri kombinacije za Super 7 i precrtala DA za Joker, a upravo su joj ta dva precrtana slova donijela dobitak.

Hrvatska lutrija objavila je priopćenje s izjavama sretne dobitnice.

“Prvi dan veljače pamtit će igračica Lota 7/39 koja je uplatom od 14 kuna, osvojila više od 4,3 milijuna kuna na dodatnoj igri Joker. Ovim Jackpotom internet je postao najsretnije prodajno mjesto Hrvatske Lutrije te je ovo već peti Jackpot od 2010. godine osvojen na internetu. Sretna igračica koja želi ostati anonimna, na sam dan izvlačenja odigrala je tri kombinacije za Super 7 i precrtala DA za Joker, a upravo su joj ta dva precrtana slova donijela ovaj sjajan dobitak”, naveli su iz HL-a.

Provjeravali više puta je li istina

Dobitnica je tek odnedavno češće počela igrati na internetu, ne prati izvlačenja i rezultate obično provjeri na internet stranicama Hrvatske Lutrije ili na svom korisničkom računu, a kako je saznala za ovaj dobitak uzbuđeno je rekla:

“Bila je nedjelja. Otišla sam na stranice HL i vidjela da ima Joker dobitnik. Onda sam pogledala na svoj HL račun, ali zbog sunca, nisam dobro vidjela. Onda sam bolje pogledala i vidjela da su mi svi brojevi zeleni, da sam dobila! Nisam mogla vjerovati. Nisam bila sama i morala sam suspregnuti emocije. Rekla sam jednoj osobi. Pitao me je si sigurna? Pogledaj opet. Onda smo opet pogledali. Joj, toliko puta smo pogledali…. Nismo vjerovali. Emocije su bile vrlo snažne. O Bože, stvarno nam je to bilo potrebno”!

Iako je osvojila ovaj sjajan iznos, sretna igračica će nastaviti igrati i ostaje vjerna igrama koje je do sad odigravala.

Kao da je čekalo nas

“Znate, imamo kredit, sad će nas ovo izvući iz problema. A imamo i veliku obitelj. Ne, to nije sreća. Jednostavno, kao da nam je to Bog dao. Kao da je čekalo nas. Tako nam je to potrebno. Uvijek sam mislila da ovi veliki dobici idu kod nekoga tko već ima novce, da idu novci na novce, a nisam mislila da bi to mogao dobiti netko tko nema, kome jako treba”.

Ne misli da će ju dobitak promijeniti jer kaže kako su naučili živjeti skromno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr