POPULISTIČKI OŠTRO

‘ULJUĐEN, BLAGOGLAGOLJIV I MIRAN, ALI…’ Petrina nazvao Plenkovića vucibatinom

Načelnik općine Primošten i nezavisni zastupnik u netom samoraspuštenom sazivu Hrvatskog sabora Stipe Petrina, u svom se stilu ‘obračunao’ s likom i djelom novoizabranog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

Na svojoj internetskoj stranici, Petrina je objavio kratki tekst pod naslovom “Tko je Andrej Plenković?” koji prenosimo u cijelosti.

PRVI POTEZI NOVOG ŠEFA HDZ-a: Plenković postavio svoje ljude na čelo stranke, vraća se i Vladimir Šeks!

Cure i dečki s ‘europske i američke sise’

“Andrej Plenković tipičan je proizvod svjetskih, sjajno odjevenih, dobro obrazovanih, ali ipak vucibatina. Uljuđen, blagoglagoljiv, miran, nesklon galami i lupanju šakom po stolu. Ali istodobno i onaj koji je vodu pio s istog izvora kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović.

Cure i dečki su naime mlijeko sisali s europske i američke sise i u njoj vide sve. Njihov su život NATO pakt, engleski jezik, latinske doskočice, pjenušci, jastozi, dakle sve ono što jadni hrvatski narod nema niti će, dok oni budu vladali, imati.

Samo onaj koji se ujutro probudi, otvori prozor i vidi kako neki bijednik kopa po kontejneru za smeće, može biti ispravan i Hrvatskoj koristan političar. Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao”, napisao je Petrina u svom populističkom stilu.

PETRINA O SDP-OVOJ I HDZ-OVOJ KOALICIJI: ‘Kako god se zvali bit će isto s*anje, a drugo pakovanje’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr