UHIĆENJIMA NEMA KRAJA / Policija je došla i po Anu Stavljenić-Rukavinu: Imala je sedam funkcija i namjestila je natječaj za ravnatelja bolnice Srebrnjak

Navodno je uhićena zbog zlouporabe položaja i ovlasti vezano za bolnicu Srebrnjak

30.6.2021.
13:02
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U tijeku je nova velika akcija policije i USKOK-a koji su se pojavili pred vratima više osoba na području Zagreba. Među uhićenima je Bandićev vozač Zdravko Krajina, "kralj Adventa" koji je raspolagao velikim brojem adventskih kućica Denis Mohenski, Bandićeva pročelnica stručne službe gradonačelnika Andrea Šulentić, Bandićeva službenica u gradskom uredu za prostorno uređenje Jelena Čeklić, Bandićev vozač Vladimir Džajo, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i bivši vlasnik nekadašnje Tvornice električnih žarulja Milan Lončarić.

No, među uhićenima je i 81-godišnja Ana Stavljenić-Rukavina, bliska suradnica preminulog Bandića, koja je bila potpredsjednica zagrebačke Gradske skupštine i predsjednica Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Andrija Štampar", piše Index.

Namjestila natječaj za ravnatelja Srebrnjaka

Ona je bila je i predsjednica Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova te članica Odbora za statut, poslovnik i propise i Odbora za socijalnu skrb. Odnosno, imala je sedam funkcija, od čega šest u Zagrebu.

Ona je navodno uhićena zbog zlouporabe položaja i ovlasti vezano za bolnicu Srebrnjak. Osumnjičena je da je na poticaj Bandića namjestila natječaj za ravnatelja bolnice Srebrnjak.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali