Play ponuda

U BJELOVARU OTVOREN MCDONALD'S: / Direktor Pavliček: 'Ponosni smo što smo uspjeli zaposliti nove kolege'

Image
Foto: McDonald's

Bjelovar je postao 15. grad u Hrvatskoj u kojem gosti mogu uživat u jelima najvećeg lanca za posluživanje hrane u Hrvatskoj - McDonald'su; koji je ujedno otvorio 40-ak radnih mjesta

4.1.2021.
10:10
McDonald's
Play ponuda

Otvorenjem McDrivea Bjelovar na Slavonskoj cesti 8, Bjelovar postaje 15. grad u Hrvatskoj u kojem gosti mogu uživati u burgerima i krumpirićima najvećeg lanca za posluživanje hrane u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju za medije. McDonald's u Bjelovaru 37. je McDonald's u Hrvatskoj, a otvorio je 40-ak radnih mjesta, uz ulaganje vrijedno oko 2 milijuna eura.

"Trudimo se gostima uvijek biti pristupačni i na dohvat ruke, pogotovo u trenutcima kao što su ovi kad organizacija poslovanja i privatnog života od nas zahtjeva stalne prilagodbe. Posebno smo ponosni što smo unatoč tim izazovnim okolnostima uspjeli doći u Bjelovar i u prvom McDonald'su u ovom gradu zaposliti nove kolege", izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald's Hrvatska, koji je uoči otvorenja, sredinom prosinca prošle godine, Udruzi za autizam Bjelovar uručio i donaciju u iznosu od 30.000 kuna.

Image

MCDONALD'S UVEO NOVOST U DOBA PANDEMIJE: Naručiti hranu za van sada mogu i pješaci i biciklisti

Image

MCDONALD'S UVEO NOVOST U DOBA PANDEMIJE: Naručiti hranu za van sada mogu i pješaci i biciklisti

'Bjelovar je otvoren za nova ulaganja i investicije'

"Drago nam je da novu godinu možemo započeti s dobrim vijestima kao što je otvorenje McDonald'sa u našem gradu. Bjelovar je otvoren za nova ulaganja i investicije koje generiraju otvaranje radnih mjesta, što potvrđuje i ova suradnja", izjavio je prilikom otvorenja Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik.

U skladu s novim mjerama Stožera nacionalne zaštite RH, gosti hranu mogu praktično naručiti putem McDrivea ili isprobati uslugu McWalk kad dolaze pješice ili biciklom i preuzeti svoju narudžbu za van na vratima restorana. U sklopu McDrivea Bjelovar dostupan je i McCafé sa svježe mljevenom 100% arabica kavom koja se može naručiti i na McDriveu i za van putem usluge McWalk.

McDonald's u Hrvatskoj ima više od 2000 djelatnika koji svaki dan poslužuju 40.000 gostiju, uz poseban fokus koji se pridaje kontroli kvalitete, sigurnosti i higijeni s ciljem zaštite zdravlja i gostiju i zaposlenika. Uz otvorenje McDonald'sa u Bjelovaru, tvrtka Globalna hrana koja je nositelj franšize McDonald'sa za područje Republike Hrvatske, lani je otvorila i tri nova restorana i više od 120 radnih mjesta.

Play ponuda
Play ponuda