Play ponuda

MCDONALD'S UVEO NOVOST U DOBA PANDEMIJE: Naručiti hranu za van sada mogu i pješaci i biciklisti

Image
Foto: PIXSELL

McDonald's restorani za posjet gostiju zatvoreni su još od 17. ožujka kada je radi sprečavanja širenja zaraze posao preusmjeren na dostavu i McDrive

6.5.2020.
15:25
PIXSELL
Play ponuda

McDonald's ima novu uslugu - naručivanje za van, namijenjenu prije svega pješacima i biciklistima koji sada mogu naručiti na jednim vratima, a na drugima preuzeti narudžbu.

Usluga je trenutačno dostupna u 24 McDonald's restorana u cijeloj Hrvatskoj, a od subote će naručivanje za van biti dostupno i u Splitu - najprije će biti otvoren McDonald's Joker, a u utorak 5. svibnja za naručivanje za van bit će otvoren McDonald's u Poljičkoj ulici.

Broj narudžbi koje djelatnici mogu istovremeno pripremati ograničen na najviše pet, dok svaka sljedeća dolazi na red kad prethodna bude isporučena.

Preporučeno je i beskontaktno plaćanje, a u slučaju plaćanja gotovinom, gosti se mole da novac odlože na pult, čime se dodatno smanjuje izlaganje riziku.

"Uslugu narudžbe za van razvili smo vodeći se željom da omogućimo uživanje u našim proizvodima i onima koji možda nisu u prilici otići vozilom na McDrive ili naručiti dostavu, ili su jednostavno u blizini", izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Naručiti za van može se svakim radnim danom od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 23 sata. Popis restorana u kojima je dostupna usluga naručivanja za van potražite na McDonald'sovoj web stranici.

McDonald's restorani za posjet gostiju zatvoreni su još od 17. ožujka kada je radi sprečavanja širenja zaraze posao preusmjeren na dostavu i McDrive.

Play ponuda
Play ponuda