Kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević (Možemo! i Zagreb je Naš!) poručio je da će u drugom krugu lokalnih izbora, pobijediti otvorenih ruku da mogu provesti promjene.

“Pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči. Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali nešto dužni kako bi imali otvorene ruke da provedemo promjene kako bi ovaj grad bio bolje mjesto života za sve”, poručio je Tomašević u emotivnom govoru u izbornoj noći.

'Zagreb ne pripada interesnoj kliki'

Kazao je da su građani Zagreba, koji su mu dali najveću podršku, time rekli da Zagreb ne pripada interesnoj kliki, već svima koji u njemu žive. “I zato je Zagreb naš”, poručio je pred 20-ak okupljenih članova stranke koji su uvjerljivo vodstvo u prvom krugu proslavili plesom.

Kazao je da su u Zagrebu napravili jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobode grad od korupcijske hobotnice, a da je za promjenu modela upravljanja “potrebno još samo pola koraka” da promijene model upravljanja gradom.

Nećemo se služiti prljavim trikovima

Istaknuo je da prije nema opuštanja te da će posljednja dva tjedna kampanje nastaviti voditi pozitivnu kampanju i “opet dati sve od sebe”.

“Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju i fokusirat ćemo na probleme ovog grada i rješenja za te probleme, nećemo se služiti prljavim trikovima poput nekih naših protukandidata”, ustvrdio je Tomašević.

Tijek izbora u Zagrebu možete pratiti OVDJE.