Play ponuda

Tinejdžerice za lajkove dijele svoje gole fotografije

shimmer fallback

"U posljednje vrijeme među djevojkama je hit i mjerilo popularnosti pokazivanje fotografija na kojima su kao od majke rođene.

20.3.2014.
6:49
Play ponuda

Majka jedne 17-godišnjakinje iz Županje zgrožena je, razočarana i žalosna nad ponašanjem kolegica svoje kćeri. "Zabrinuta sam za budućnost naše mladeži, koja je potpuno izvrnula sve moralne i društvene vrijednosti", napisala je u pismu koje je stiglo u redakciju Glasa Slavonije.

"U posljednje vrijeme među djevojkama je hit i mjerilo popularnosti pokazivanje degutantnih fotografija, na kojima su kao od majke rođene. U prvi plan stavljaju obrijane intimne dijelove tijela, a sve to radi samopromocije i pukog lajkanja! Na sve su spremne samo da skupe što više lajkova i tako sebi i drugima dokažu svoju vrijednost", stoji u pismu.

Sve se, naravno, odigrava na Facebooku, istoj onoj društvenoj mreži na kojoj je prošle godine policija zatvarala stranice koje je nepoznata osoba otvarala i objavljivala fotografije maloljetnica uz pogrdne i uvredljive komentare.

"Sada dolazimo do apsurda", piše zabrinuta Županjka, "djevojke se same fotografiraju gole i slike objavljuju na svojim profilima. A sve one koje se ne žele povesti za takvim trendom ismijavaju, nazivaju zaostalim primitivkama koje još žive u srednjem vijeku. I kćerka mi je svrstana među takve, koje nisu 'in'. Kada mi je kći sve to ispričala i pokazala fotografije naših mladih sugrađanki, bila sam u totalnom šoku. Grozno mi je, to više što poznajem roditelje tih djevojaka", šokirana je majka 17-godišnjakinje iz Županje.

Maloljetne djevojke nisu svjesne opasnosti koje vrebaju na društvenim mrežama i internetu. Posljedice zbog nepromišljenih postupaka mogle bi imati za cijeli život http://www.glas-slavonije.hr/229646/4/Facebook-fenomen-Ponosno-objavljuju-svoje-nage-fotografije-radi---lajkanja

Play ponuda
Play ponuda