Ko o čemu...

ŠTO JE S KARAMARKOVIM FEJSOM: Administratori nižu jednu nespretnost za drugom

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poznat je po tome što na svome radnom mjestu – u Saboru, nije u protekle četiri godine puno boravio. Dapače, između ljetnog raspusta 2013. godine i ljetnog raspusta 2014. godine, od 116 dana koliko je parlament zasjedao, Karamarko je na poslu bio – svega 16 dana.

Karamarko nije bio puno bolji ni u 2015. godini, pojavio se svega tri puta u Saboru, pa su njegova pojavljivanja u parlamentu bila prava vijest, što su vladajući često koristili, ističući kako se šef HDZ-a ne pojavljuje na poslu za koji redovito prima plaću. Karamarko je tako postao simbol lošeg zastupničkog odnosa prema dužnosti na koju su izabrani, mada nije u rangu s primjerice Željkom Kerumom koji se u Saboru pojavio dva puta.

Međutim, imidž u javnosti je stekao, pa doista nije jasno što je administrator njegovoga službenog Facebook profila mislio kada je napisao ovu objavu na službenom Fejsu šefa HDZ-a.


“Posao premijera, ministara i zastupnika je odgovoran, ali mi do oporavka gospodarstva njihove plaće moramo smanjiti i svesti u realne okvire uvažavajući pri tome prosječne plaće naših građana. Kada plaće naših radnika ponovno počnu rasti, tek tada mogu rasti i njihove”, stoji u ovoj objavi u kojoj čovjek koji se nije pojavljivao na “odgovornom poslu zastupnika” ali je za njega primao plaću, najavljuje smanjivanje plaća saborskih zastupnika i dužnosnika.

S druge strane, nije to prvi puta da se Karamarkona najvećoj društvenoj mreži reklamira, recimo to tako, pomalo nespretno.

URNEBESNA KARAMARKOVA REKLAMA: “U Hrvatskoj se rađa premalo djece. Klikni LIKE ako želiš promjene”

KARAMARKO NA FEJSU: Šef HDZ-a objavio motivacijski poster, reakcije od podrške do salvi smijeha

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr