Play ponuda

Stephanie odlazi na operaciju u Ameriku

shimmer fallback

Petogodišnja Zadranka Stephanie Milda danas kreće put SAD-a gdje ju u četvrtak 27. rujna čeka operacija.

25.9.2012.
7:43
Play ponuda

Stotine događanja organiziranih u cilju prikupljanja sredstava zaključio je košarkaški spektakl u prepunim Jazinama na kojem su tisuće Zadrana i brojne košarkaške legende poželjele sreću djevojčici u njezinoj utakmici života. Kad je u medijima izašla vijest da obitelj Milda ima petogodišnju djevojčicu Stephani koja boluje od teške malformacije mozga, nekolicina Zadrana pokrenula je akciju. Iako je akcija krenula poprilično tiho, u nju se uključivalo sve više i više građana koji su nesebično davali priloge. Jedan od pokretača akcije bio je i Borut Gatara.

''Najveći teret je bio na malim ljudima koji su nesebično pomagali jer su jednu veliku akciju, jedan veliki projekt počeli i završili sami'', rekao je Gatara.

Obitelj Milda danas će krenuti za Chicago gdje će se operacija i izvesti. Obzirom da je prikupljeno više novca nego što je bilo potrebno, višak će se donirati.

''Roditelji će, čim se vrate iz Amerike, osnovati neku zakladu i sav novac od onoga koji je njima trebao isključivo za operaciju, jer su oni platili put u SAD, će donirati nekome kome je potrebno'', pojasnio je Gatara.

U pratnji svojih roditelja i tri godine starije sestre, Stephanie će sa zagrebačkog Plesa poletjeti preko oceana. Stoga preostaje još poželjeti joj svu sreću.

Play ponuda
Play ponuda