ŠKORO SAMOINICIJATIVNO OBJAVIO ZDRAVSTVENI KARTON: / Novinari su onda provjerili kartone drugih kandidata

Katarina Peović kaže kako je zdrava, a kada su u pitanju drugi kandidati, neke ju stvari više more od zdravstvenog kartona

5.9.2019.
7:27
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Miroslav Škoro, godinu dana nakon što su mu ugrađene četiri srčane premosnice, objavio je da su kardiološka obrada i testovi pokazali da ima uredan nalaz i pri maksimalnom fizičkom opterećenju.

''Mislim da je Škorina kampanja odlučila da je to za njih važna tema jer su se već u medijima pojavile spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju. Ja sam prije neki dan gledala njegov intervju i moram reći da fizički dosta loše izgleda, ima dosta tamne podočnjake. To je možda zbog previše pjevanja u sitne sate, ali to je dignulo temu zdravstvenog stanja'', kazala je komunikacijska stručnjakinja i politička analitičarka Ankica Mamić za Vijesti.hr.

No nije Škoro jedini koji se može pohvaliti zdravstvenim stanjem.

Ante Simonić vesla, skija i vozi bicikl i nema zdravstvenih poteškoća kao ni nositelj crnog pojasa u karateu - Vlaho Orepić.

"U životnoj sam formi, nikad spremniji! Zdravstvena sposobnost svakog kandidata trebala bi biti dostupna barem u mjeri u kojoj je važna biračkom tijelu", kazao je ovaj Orepić.

Bitnije od kartona?

Tomislav Panenić, Dejan Kovač i Dalija Orešković, također su potvrdili kako nemaju nikakvih zdravstvenih poteškoća.

Katarina Peović kaže kako je zdrava, a kada su u pitanju drugi kandidati, neke ju stvari više more od zdravstvenog kartona.

"Iskreno, koga briga kakvog je zdravstvenog stanja Škoro ili bilo koji drugi kandidat? Svakako je bitnija imovinska kartica, a tu bi se Škoru moglo svašta pitati, ako ništa drugo da objasni porijeklo svoje imovine, a ne samo da izlista kako je došao do pet stanova i silne imovine koju posjeduje", kazala je Peović.

Zoran Milanović, kao i Ivan Pernar se ne javljaju po pitanju kartona.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović imala je herniju diska vratne kralježnice, a iz njezinog ureda javili su su da bi sve probleme transparentno prijavili.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali