ŠEF ZAGREBAČKOG HDZ-A / 'Da je Samodol HDZ-ov kadar, Tomašević ga sigurno ne bi imenovao u Holding'

'Ne želimo vjerovati da Tomašević nema dovoljan broj stručnih ljudi. Kao ginekolog mogu vam samo reći: Tresla se brda, rodio se miš', kazao je šef zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman

15.6.2021.
18:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gradski odbor HDZ-a održao je sjednicu nakon koje se novinarima obratio šef gradskog HDZ-a Mislav Herman. Govorio je o konstituirajućoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine koja će biti održana u četvrtak.

"Dogovorili smo kako će dva potpredsjednika Skupštine biti iz redova opozicije. Jedno mjesto pripast će HDZ-u, a drugo Domovinskom pokretu", kazao je Herman.

'Ne želimo vjerovati da Tomašević nema dovoljno stručnjaka'

Osvrnuo se i na imenovanje dijela novog vodstva Zagrebačkog holdinga. Herman je kazao kako je uprava formirana djelomično.

"To nas čudi, ne želimo vjerovati da Tomašević nema dovoljan broj stručnih ljudi. Kao ginekolog mogu vam samo reći: Tresla se brda, rodio se miš”, kazao je dodavši da će rebalans gradskog proračuna biti najveći test za gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

'Malo je onih koji u karijeri nisu prošetali kroz HDZ'

Osvrnuo se i na jednog od dvojice novoimenovanih članova Uprave Zagrebačkog Holdinga, Antu Samodola za kojeg se govori da je "HDZ-ov kadar.

"Da je HDZ-ov kadar, Tomašević ga sigurno ne bi imenovao", kazao je Herman. "Mali je broj ljudi, pogotovo koji su na nekim vodećim funkcijama sada u drugoj stranci, a da se u jednom dijelu svoje karijere nisu prošetali kroz HDZ", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Još iz rubrike

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali