Play ponuda

SDP-OVAC KOMŠIĆ PRIJETIO I MARKIĆ: 'Smrt fašizmu i tebi, ku*vetino, obisit ćemo te za j*** od konja bana Jelačića'

Image
26.6.2017.
12:35
Play ponuda

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

G. Ilija Komšić iz Tisnog koji je uputio sisačkom biskupu Vladi Košiću prijetnju „zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro“, u ponedjeljak 12.6. i u još dva navrata prije toga, upućivao je uvrede i prijetnje i dr. Željki Markić, predsjednici udruge U ime obitelji.

G. Komšić je prvu poruku dr. Markić poslao 21.5.2016. navečer, na dan održavanja prvog "Nacionalnog hoda za život, obitelj i Hrvatsku" , a u njoj je stajalo: „Smrt fašizmu i tebi, kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te za jaja od konja bana jelaćića“.

Dvije poruke koje se kasnije stigle još su vulgarnije. Nakon što je g. Komšić upozoren i blokiran na osobnom profilu dr. Markić, poslao je ponovno, prije desetak dana, uvredljivu poruku na njezinu javnu FB stranicu.

Sve su poruke dostavljene nadležnoj policijskoj upravi, prema uputama koje je udruga U ime obitelji primila od policije.

Image
ŽELJKA MARKIĆ O PRIJETNJAMA: /

'Stalno primam prijeteće poruke, a policija nikad ne reagira'

Image
ŽELJKA MARKIĆ O PRIJETNJAMA: /

'Stalno primam prijeteće poruke, a policija nikad ne reagira'

Kako se g. Komšića predstavlja kao člana SDP-a, što nitko nije demantirao, udruga U ime obitelji uputila je detaljne informacije o prijetnjama i uvredama upućenim dr. Markić i predsjedniku SDP-a, g. Bernardiću.

Markić pisala i Bernardiću

U pismu predsjedniku SDP-a, udruga U ime obitelji, navela je, između ostalog, sljedeće:

„Vjerujemo da se slažemo da ovakve uvredljive, prijeteće i seksističke poruke imaju za cilj uvrijediti, prestrašiti i otežati aktivnosti u civilnom društvu i javnom životu – ne samo dr. Markić već i svima drugima koji dijele njezine vrijednosti i stavove.

Slobodni smo Vas podsjetiti kako su poruke g. Komšića najvećim dijelom posljedica huškanja javnosti na neistomišljenike koje je provodio Vaš prethodnik g. Milanović iz pozicije premijera RH kao i brojni drugi dužnosnici SDP-a zloupotrebljavajući svoje državne pozicije i medije koji su im na raspolaganju za širenje neistina, diskvalificiranje, omalovažavanje onih s čijim se vrijednostima, stavovima i djelovanjem ne slažu.

Podsjećamo Vas i da je dr. Markić bila prisiljena zbog javno iznesenih laži tužiti g. Stazića, saborskog zastupnika SDP-a zbog laži koje je o njoj iznio te se on na sudu, u cilju izbjegavanja nastavka sudskog procesa, javno ispričao. Sigurni smo da se sa ovakvim metodama obračuna sa neistomišljenicima ne slažete niti Vi osobno niti većina članova i podupiratelja Vaše stranke.

Stoga Vam predlažemo da ovaj nemili događaj iskoristite da pošaljete jasnu poruku kako je Vama osobno i Vašoj stranci neprihvatljivo da se neistomišljenike vrijeđa, diskvalificira i prijeti te očekujemo da provjerite dopušta li statut Socijaldemokratske partije ovakvo grubo vrijeđanje žena i neistomišljenika", navodi se u pismu.

Play ponuda
Play ponuda