SABINA GLASOVAC NAJAVILA: / 'Kandidirat ću se za potpredsjednicu SDP-a'

Glasovac je rekla da se namjerava kandidirati za predsjedništvo SDP-a i da 'pikira' potpredsjedničko mjesto

29.7.2020.
12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Saborska zastupnica SDP-a, Sabina Glasovac, tijekom gostovanja na N1 televiziji otkrila je da će se kandidirati za potpredsjednicu stranke. Osvrnula se SDP-ovka i na 25. obljetnicu Oluje i pitanja trebaju li članovi SDSS-a Milorad Pupovac i Boris Milošević ići na obilježavanje.

"Smatram da bi to bilo dobro, kao država moramo shvatiti da je žrtva žrtva neovisno o nacionalnosti, spolu i boji kože", kazala je Glasovac za N1.

O 'selektivnoj epidemiologiji'

Glasovac je komentirala i "selektivnu epidemiologiju", odnosno situaciju da se ista pravila i iste epidemiološke mjere ne odnose jednako na građane i vladajuće. Najnoviji takav primjer je bjelovarski gradonačelnik te predsjednik HSLS-a Dario Hrebak koji je izašao iz samoizolacije kako bi došao podignuti svoju ruku u Saboru.

"Građani su to prepoznali. Nikako nije dobro da postoje dvostruki kriteriji. Netko je od Stožera napravio produženu ruku politike, a da za to nije dobio mandat Sabora. Da je Hrebaku bila određena samoizolacija prije dva ili tri mjeseca, Markotić bi ga vjerojatno svrstala u onu grupu bioterorista. Zašto se jednom zastupniku na jedan dan dopustilo da izađe iz samoizolacije morate pitati premijera i Vladu", rekla je Sabina Glasovac.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali