Play ponuda

HDZ SE OGLASIO PRIOPĆENJEM: / 'Odlučno odbacujemo sve lažne optužbe Petrova i Runtića. Ovo je nastavak Mostove prljave kampanje...'

Image
Foto: PIXSELL
30.4.2017.
18:05
PIXSELL
Play ponuda

''Odgovorno tvrdim da Veselčić laže. Slobodno neka me prijavi i poručujem mu da možemo zajedno na detektor laži. Runtić je upozorio HDZ i Veselčića da ne uvlače njegovu obitelj u "svoje političke svinjarije".

PROGOVORIO HDZ-OVAC OPTUŽEN ZA KUPOVINU MOSTOVCA: ‘Tužit ću Hrvoja Runtića, zar mislite da bi to nudio pred svjedocima?!’

''Poručujem Veselčiću da ne dira moju obitelj! Ako on i HDZ imaju nešto protiv mene, ja sam im na raspolaganju i ne bojim ih se. Ali, neka ne uvlače u svoje svinjarije mojeg starog oca i moju obitelj. Mi nismo blagajnice Konzuma koje će gaziti'', rekao je za Večernji.

Na Veselčićevu najavu da će ga tužiti za klevetu, Runtić je rekao da je spreman.

POLICIJA POTVRDILA ZA NET.HR.: Zaprimili smo Runtićevu prijavu i provjeravamo sve što je u njoj navedeno

''Ja nikada nisam koristio svoj imunitet i spreman sam se suočiti i svjedočiti. Stojim institucijama na raspolaganju i spreman sam na sve'', zaključio je Runtić.

HDZ tvrdi da je ovo nastavak prljave kampanje Mosta

U međuvremenu se oglasio i HDZ koji u svom priopćenju medijima današnje objede naziva nastavkom prljave kampanje Mosta.

"Hrvatska demokratska zajednica najodlučnije odbacuje sve lažne optužbe Bože Petrova i Hrvoja Runtića. Tražimo da nadležne institucije što prije utvrde sve činjenice vezane za događaj na koji se pozivaju. Nakon uvreda i kleveta na niz naših dužnosnika te u nedostatku bilo kakvih argumenata i dokaza, današnje objede na račun HDZ-a samo su nastavak prljave kampanje koju vodi Most. HDZ najoštrije osuđuje ovakve manipulacije i podmetanja u predizborne svrhe", stoji u priopćenju.

Runtić tvrdi da ga je Veselčić vrbovao da ne glasa protiv Marića

Podsjetimo, saborski zastupnik Mosta, Hrvoje Runtić, za N1 je objasnio kako su ga vrbovali HDZ-ovci, da ne glasa protiv Zdravka Marića u Saboru.

BOŽO PETROV TEŠKO OPTUŽIO HDZ: ‘Nude deblokadu računa našem saborskom zastupniku ako glasa protiv opoziva Marića’

"Išli su preko člana moje obitelji. Zvao je jedan njihov posrednik, dugogodišnji član HDZ-a i koji je s tim članom moje obitelji prijatelj 25 godina. To je bilo preksinoć predvečer kad je zvao na telefon da se nađu jučer u jednom kafiću u Vinkovcima. Taj član obitelji je mislio da je to prijateljska kava", rekao je Runtić za N1.

Kasnije mu je prozvani HDZ-ovac Dragutin Veselčić odgovorio u priopćenju kazavši kako je ''ostao zgrožen današnjim optužbama Hrvoja Runtića i Bože Petrova'' te da se radi o lažnim optužbama.

SVE O NOVOJ KRIZI U VLADI ČITAJTE U NAŠEM SPECIJALU

Play ponuda
Play ponuda