Prepirka na društvenim mrežama

RAT ‘CRVENIH BANDITA’ I ‘NOTORNIH NEOFAŠISTA’: Prosvjedovali protiv ‘molitelja’ ispred Vinogradske

Malo poslije podneva, aktivisti Radničke fronte prosvjedovali su ispred KBC Sestara milosrdnica protiv molitelja koji tjednima mole protiv pobačaja.

Kako piše Radnička fronta, prosvjedovali su protiv “hajke na pobačaj” čiji je cilj “kontrola nad ženama a time i kontrola nad ljudskim umovima”.

FANATICI PROTIV ABORTUSA IMALI SU DOZVOLU ZA MOLITVU: Dopustio im je ravnatelj KBC-a

“Moliocima” nije stalo ni do žena ni do života fetusa. Da jest, borili bi se za veća radnička prava žena, za bolju socijalnu državu, za veći dječji doplatak, za više vrtića (kojih niti ima dovoljno, niti su dovoljno financirani – toliko da nemaju ni za hranu), za veću pomoć samohranim majkama i siromašnim obiteljima i za bolje obrazovanje, zdravstvenu skrb i sprečavanje nasilja protiv žena” piše Radnička fronta.

KRŠĆANSKI AKTIVISTI DOČEKUJU TRUDNICE U BOLNICAMA I ODGOVARAJU IH OD POBAČAJA: ‘Odakle im informacije? Ovo je za sud!’

Na podršku moliteljima pozvao je saborski zastupnik dijaspore, Željko Glasnović. ” Ne dozvolimo tim crvenim banditima napadati mirne i nedužne ljude. Bog i Hrvati/ce” napisao je na svom profilu.

Radnička fronta tvrdi kako su “‘Moliocima’ došli dati podršku i notorni neofašisti iz A-HSP, a očito ima i ratnih veterana koji štuju Fb proglas svog generala jer sada ih je više nego prilikom naše prošle posjete.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr