RADIN UHIĆENJA U ULJANIKU NAZVAO MEDIJSKOM PREDSTAVOM: / 'Poruka je da su već osuđeni'

Krajnje arogantnom ocijenio je vijest da će biti uhapšeni i sindikalci

29.3.2019.
15:26
Pixsell

Saborski zastupnik Furio Radin osudio je u petak tijekom slobodnog iznošenja stajališta "medijsku predstavu i teatralno privođenje" bivših čelnika brodogradilišta Uljanik poručivši - nemojte vrijeđati radničku Pulu i Rijeku.

U ime Kluba zastupnika nacionalnih manjina Radin je istaknuo da svatko tko se sumnjiči za nelegalne radnje mora biti istražen, ali je osudio medijsku predstavu.

"Nagledao sam se medijskih predstava koje se zasnivaju na privođenju mafijaša ali nijedna nije bila toliko repetitivna i manifestna, uperena na dignitet osumnjičenih kao one u Puli i Rijeci. To je bila predstava i poruka je da su već osuđeni", kazao je.

'Nemojte podcjenivati radnike'

Krajnje arogantnom ocijenio je vijest da će biti uhapšeni i sindikalci. "Ne simpatiziram posebno menadžment Uljanika, no nemojte podcjenjivati radnike, nemojte podcjenjivati radničku Pulu i radničku Rijeku", poručio je.

Marija Alfirev ( Klub SDP-a) podsjetila je tijekom slobodnog iznošenja stajališta na skorašnji Svjetski dan svjesnosti o autizmu kritizirajući Vladu da ništa nije učinila za rješavanje problema osoba s autizmom.

"Osobe s autizmom su na 'marginama margina', a tako je zbog nečinjenja Vlade iz čega proizlaze posljedice kašnjenja u dijagnostici, kašnjenja u sustavu rane intervencije i stvaranju sustava za odrasle osobe", kazala je Alfirev.

Premijera Andreja Plenkovića prozvala je jer nije uspostavljen sustav za ranu intervenciju, ministricu demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nadu Murganić jer nisu odvojene odrasle osobe iz centara za autizam, a ministricu regionalnog razvoja i EU fonodova Gabrijelu Žalac jer nisu iskorišteni EU fondovi za unapređenje sustava.

Miro Bulj (Most) pozvao je pak tijekom iznošenja stajališta saborske zastupnike i premijera Plenkovića i sve ministre da se uključe u akciju prikupljanja novaca za liječenje teško bolesne djevojčice Mile Rončević u SAD-u.

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali