Play ponuda

FOTO: / Proglašena opća opasnost, mještane zovu da se vrate braniti domove

shimmer fallback

Za Koprivničke Brege proglašena je opća opasnost, te su pozvani svi mještani da se vrate kućama kako bi svoje domove obranili od poplave.

22.10.2014.
10:20
Play ponuda

Apel je građanima uputila zamjenica načelnika općine Koprivnički Bregi, a objavila koprivnička policija.

Kao što su meteorolozi i najavljivali, noćas je stigla brza i žestoka promjena vremena. Problema imaju stanovnici u brojnim gradovima i mjestima u unutrašnjosti zemlje, jer je olujni vjetar nosio pred sobom. Velike probleme stvara ogromna količina vode, koja je pala u kratko vrijeme.

Zbog svega se na brojnim državnim i lokalnim cestama prometuje otežano, a neke su ceste zatvorene.

Od jutros u 05,53 sati za osobna vozila zatvorena je D-2 između Štaglinca i Koprivnice, promet se odvija obilazno ulicama Bakovčica – Draganovec - Radnička cesta u Koprivnici,od 10,00 promet ide jednim prometnim trakom uz regulaciju.

Za sav promet zatvorena je D-41 u Reki , promet se do 07,20 sati odvijao obilazno relacijom Lepavina-M.Grabičani-V.Botinovac-Rasinja-Subotica Podravska i obratno. U 07,20 sati za promet osobnih automobila zatvorena je D 41 na relaciji Koprivnica (raskrižje Križevačka – Zaobilazna) – Lemeš Križevački, a obilazni pravac je Križevci – Lemeš Križevački – Bjelovar – Đurđevac.

Za sav promet zatvorena su i sljedeće ceste: D 22 između Sv. P. Orehovac i Gušćerovca, a promet ide obilaznim pravcem Sv. P. Orehovec – Selanec – Kalnik – Gušćerovec, Potočka ulica u Križevcima, županijska cesta Subotica Podravska – Rasinja – Veliki Poganec (izlio se potok) (regulira PP Koprivnica), ŽC Koprivnički Bregi – Glogovac (regulira PP Koprivnica), cesta Donja Glogovnica - Marinovec - Apatovec, cesta Čabraji – Ivanac Križevačka, zatvorena županijska cesta Koprivnica, Ulica Miklinovec – Koprivnički Bregii dionica D 43 Đurđevac – Šemovci.

Otežano se prometuje u Koprivnici u Varaždinskoj cesti, Peteranskoj cesti, Zaobilazna cesta, Kunovec Bregu, Subotica Podravska, Novigrad Podravski, Majurec, Carevdaru, Novom Glogu, Zagorskoj ulici u Križevcima, Bočkovcu, Ulici Mitrovica u Virju, dijelu ceste između Molvi i CPS-a, Marijanskoj ulici u Molvama i Kozarevcu.

Play ponuda
Play ponuda