Play ponuda

Prijavi se za besplatan ogledni sat

shimmer fallback

Postani manager

1.2.2010.
10:15
Play ponuda

Što je WIFI?

WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut) je Institut za unapređenje gospodarstva Austrijske gospodarske komore. U Austriji je WIFI najveća institucija na području cjeloživotnog učenja, stručnog usavršavanja i unapređenja poslovanja poduzeća. Upišite specijalistički program stručnog usavršavanja za programe Sales Manager, Human Resources Manager, Export Manager i Project Manager. Dobit ćete:

• edukaciju po programu Austrijske gospodarske komore • europski cijenjenu diplomu • upis u radnu knjižicu • predavanja u popodnevnim satima

Dođite na besplatan ogledni sat. Prijavite se na www.postanimanager.com, na adresi Vlaška ulica 70a/III, Zagreb ili nazovite besplatni telefon 0800 300 330.

Sales Manager Vođenje poslova prodaje jedno je od najvažnijih zanimanja u svakoj tvrtki. Istaknite se na tom važnom polju edukacijom s europski cijenjenom diplomom. Sve o programu doznajte na besplatnom oglednom satu.

Human Resources Manager Želite li da upravljanje ljudskim potencijalom bude vaša karijera, svoja znanja za to traženo zanimanje usavršite edukacijom s europski cijenjenom diplomom. Doznajte više na besplatnom oglednom satu.

Export Manager Manager za upravljanje izvozom ključno je zanimanje za razvoj poduzeća na globalnom tržištu. Istaknite se na tom važnom polju edukacijom s europski cijenjenom diplomom. Sve o programu doznajte na besplatnom oglednom satu.

Project manager Project Manager danas je tražena kvalifikacija u svakom poduzeću. Želite li se da upravljanje projektima bude vaš posao istaknite se na tržištu rada europski cijenjenom diplomom. Doznajte više na besplatnom oglednom satu.

Play ponuda
Play ponuda