PORTAL ŽELJKE MARKIĆ NAM PORUČUJE DA KUĆNI LJUBIMCI NISU DIO OBITELJI: / Ekipa na društvenim mrežama uzvratila na najbolji način

Nova zvijezda Markićkinog portala smatra da životinja ne bi trebala biti član obitelji te da joj je mjesto izvan kuće.

14.1.2018.
12:00
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Portal ŽeljkeMarkić ima nove neprijatelje. Prilično iznenađujuće, Narod.hr ovaj se put okomio na kućne ljubimce. U prilično bizarnom komentaru se izvjesna AnelaTodorić žali da 'osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima'.

Demantij Željke Markić na tekst “PLJUŠTE REAKCIJE PORTAL ŽELJKE MARKIĆ NAM PORUČUJE DA KUĆNI LJUBIMCI NISU DIO OBITELJI: Ekipa na društvenim mrežama uzvratila na najbolji način”

Demantij udruge U ime obitelji na tekst “PLJUŠTE REAKCIJE PORTAL ŽELJKE MARKIĆ NAM PORUČUJE DA KUĆNI LJUBIMCI NISU DIO OBITELJI: Ekipa na društvenim mrežama uzvratila na najbolji način”

Ukratko, nova zvijezda Markićkinog portala smatra da životinja ne bi trebala biti član obitelji te da joj je mjesto izvan kuće.

"Nekad su ljudi živjeli s ljudima, a životinje sa životinjama, a sve u božjoj prirodi", piše Todorić.

Teško nam je prepričati baš cijelu kolumnu pa smo izvukli zaključak koji je vjerojatno i najurnebesniji dio teksta.

"Čovjekova tvrdnja da je životinja bolja od nekih ljudi, zapravo nam potvrđuje i jasno pokazuje koliko se suvremeni čovjek odmakao od Boga i čovjeka, te stvorio neku vlastitu duhovnost po kojoj životinja ima vrijednosti čovjeka. Svjedok sam vremena u kojem se više ne čudi, što životinje spavaju s ljudima, voze se u autosjedalicama, nose ljudsku odjeću i odazivaju se na ljudska imena, a nerođenu djecu se ubija. Moram se pitati: Zašto sve rijeđe viđam očeve i majke s kolicima za djecu, a sve češće naljepnice na autima: Psi u autu? Floskule: Pas je član moje obitelji i prije će ti pomoći pas nego čovjek…su medikamenti za savjest. Isto kao i ono čime se autore ovakvih tekstova proglašava mrziteljima životinja. Krivo odgojena savjest nikad ne prigovara. Možda bi na koncu, demografska slika bila drugačija i ove godine, da se broji sve što se naziva bebama, ali eto hvala Bogu, još uvijek u našoj domovini, broje se samo ljudi", zaključuje autorica.

Očekivano, kolumna Anele Todorić izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Ekipa se počela masovno fotografirati sa svojim kućnim ljubimcima i snimke objavljivati na Facebooku i Twitteru kako bi pokazali da su i oni članovi njihove obitelji i da im to nitko ne može oduzeti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali