Mrkonjić: Radite pojačano noću

Ministar saobraćaja upozorio izvođaće na Bubanj potoku

19.6.2013.
15:17
VOYO logo

Ministar saobraćaja upozorio je izvođače radova na Bubanj potoku da ne ugrožavaju protok saobraćaja zbog rekonstrukcije puta na toj naplatnoj rampi.

Milutin Mrkonjić, je, kako se ističe u saopštenju, najbrže reagovao na primedbe i pritužbe građana i naložio izvođaču radova Putevima Srbije da odmah organizuju radove na takav način koji neće ugroziti bezbednost, protok i komfor putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrkonjić je naložio da dežurne ekipe maksimalno pojačaju radove noću. Radovi na Bubanj potoku su započeti na osnovu prethodno utvrdjene dinamike, podseća se u saopštenju.

Mrkonjić je uveren da će ovog leta, kada se uobičajeno očekuje veliki priliv putnika i vozila na toj deonici, sve službe raditi na visokom profesionalnom nivou kako bi se izbegle i najmanje gužve i obezbedio i optimalan protok saobraćaja po evropskim kriterijumima, navodi se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Mrkonjić je reagovao i na primedbe građana koje se odnose na lošu signalizaciju na putu između Beograda i Novog Sada i naložio da se u najkraćem roku putna infrastruktura obeleži na najbolji način, prenosi Tanjug.

On će narednih dana sa saradnicima posetiti obe destinacije kako bi se uverio da li se njegovi nalozi poštuju, a sve u interesu bezbednosti obavljanja saobraćaja u ovom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo