Demir Hadzić: Mrkonjić se samo slika, nije ništa uradio!

Novi Twitter okršaj

23.7.2013.
10:47
VOYO logo

Demir Hadžić, načelnik Odeljenja za bezbednost saobraćaja u Ministarstvu za infrastrukturu, otvoreno je preko Tviter naloga kritikovao rad svog šefa, ministra Milutina Mrkonjića rečima da nije izgradio ni kilometar autoputa i da svoj posao ne radi dobro već se “samo slika po gradilištima”, piše "Blic".

- Da sam ja Mrkin savetnik, ja bih ga savetovao sad kada je građevinska sezona samo da ide priča i slika se pored gradilišta "puteva". Za pet godina u Srbiji nije izgrađen nijedan kilometar autoputa -, samo su neki od komentara koje je Hadžić ostavio na svom Tviter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demir Hadžić kaže za "Blic" da je Tviter privatna stvar preko koje je želeo da iskaže svoje mišljenje i neslaganje sa radom Milutina Mrkonjića.

- Želeo sam na ovaj način da poručim da nisam saglasan sa načinom kako se radi poslednjih pet godina u Ministarstvu. Ne slažem se sa radom Mrkonjića u stručnom smislu, ali mesta ministra su politička, a ne stručna i od mog komentarisanja nema puno koristi. Ističem da sam i interno pokušavao da ukažem ministru na stvari koje se rade loše i upozoravao na mnogobrojne greške, ali nikad nisam naišao na odobravanje, naprotiv. Sedam meseci ministar nije imao vremena da me primi na sastanak -, kaže Hadžić i obrazlaže zbog čega ministru preporučuje "slikanje u sezoni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- On samo to i radi, slika se pored gradilišta. Moju priču potvrđuju primeri. Recimo, deonicu od Uba do Lajkovaca od 12,5 kilometra grade četiri i po godine. Mnogo je takvih "gradilišta" gde imate po dva radnika koji ne rade ništa. Znam da se retko ko odlučuje da javno kritikuje svog šefa, znam da moramo svi da se plašimo za posao, ali svako bi trebalo da može da kaže šta misli. Mislim da Mrkonjić ništa nije uradio, a i ono što je uradio je naopako i na štetu građana -, ističe Hadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo