Play ponuda

PROVJERITE ISPUNJAVATE LI UVJETE: / Petrov na neobičan način traži šefa kabineta

Image
10.3.2016.
20:23
Play ponuda

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov traži šefa kabineta i to putem javnog natječaja.

Na stranicama Vlade osvanuo je natječaj u kojem stoji kako se traži predstojnik ili predstojnica Ureda potpredsjednika Vlade Bože Petrova.

Četiri godine iskustva

Uvjeti koje kandidati moraju imati su završen sveučilišni diplomski studij pravne, ekonomske, politološke struke ili humanističkog smjera, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te položen državni stručni ispit. Kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit moraju ga položiti u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada koji traje tri mjeseca.

Kandidati se moraju prijaviti u roku od 8 dana

Kandidati uz natječaj moraju priložiti životopis, presliku diplome, dokaz o radnom iskustvu, presliku domovnice, presliku uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu te uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak.

Rukovodeći državni službenik

Osoba će biti zaposlena na 4 godine, koliko i traje mandat ove Vlade, a osoba predstojnika kabineta spada u rukovodeće državne službenike.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete bit će pozvani za razgovor, a svoje prijave kandidati moraju poslati u roku od 8 dana, a sve detalje natječaja možete pročitati OVDJE.

Play ponuda
Play ponuda