LAŽNA ADRESA

PETROV O CRNOJI: Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama

Šef Mosta Nezavisnih lista Božo Petrov kaže da ministar branitelja Mijo Crnoja sam mora odlučiti hoće li odstupiti, nakon što je objavljen podatak da je prijavljen na lažnoj adresi.

“Mislim da bi to, ako je točno, prvenstveno trebalo zabrinuti Crnoju. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije”, rekao je Božo Petrov u intervjuu za Media servis vezano uz medijske tvrdnje da je kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, kao i da je završio u pritvoru jer je nokautirao jednog vozača autobusa.

TAMNA STRANA MINISTROVE BIOGRAFIJE: Oglasio se HDZ

Na upit treba li Crnoja dati ostavku ako se te tvrdnje pokažu točnim, Petrov je odgovorio kako to ovisi o Crnojinoj odluci. “Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta”, rekao je dodavši kako će o tom slučaju razgovarati i s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom.

Petrov je potvrdio da će o svemu razgovarati s Karamarkom.

“To bi prvenstveno trebalo zabrinuti gospodina Crnoju”

Komentirao i medijske napise da je Crnoja bio u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja.

“Mislim da bi to prvenstveno trebalo zabrinuti gospodina Crnoju ako je to točno. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o nečemu govoriti unaprijed prije nego imam sve relevantne informacije”, rekao je Petrov za Meida Servis.

“Prvo ćemo pričekati da se ministar Crnoja očituje o svim navodima, nećemo nikoga unaprijed osuditi”, reagirao je HDZ  na Twitteru.

 BOGAT ŽIVOTOPIS: Ministar Crnoja bio je u pritvoru zbog nasilja, a ženi koja ga je tužila zavario je garažu

Novi šef diplomacije Miro Kovač izjavio je da nije upoznat sa slučajem.

“Nisam čuo ništa, ne čitam vam ja novine”, komentirao je kratko Kovač.

Maras: Ponaša se kao da je sve istina

SDP-ovac Gordan Maras na svojem Facebooku profilu pita se zašto Crnoja šuti.

“Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ukoliko brzo ne reagira Orešković izgledat će da odobrava takvo ponašanje ili mora prvo pitati Karamarka”,  ironičan je Maras .

CRNOJA: “Neću se baviti izradom nikakvih registara, problemi branitelja su važniji”

PREUZETO MINISTARSTVO BRANITELJA: Crnoja se izljubio sa šatorašima, Matić poručio “Zbogom, izmanipulirani ste”

CRNOJA NE ODUSTAJE OD REGISTRA: “Objavit ćemo mi sve registre”

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr