'ISKRENA' PORUKA

PERNAR KOMENTIRAO BUNJČEV ODLAZAK IZ NJEGOVE STRANKE: Poslao je lijepu poruku, ali ju je ispravio

Ivan Pernar reagirao je na objavu Branimira Bunjca kako napušta njegovu stranku, no u svojoj reakciji nije bio sasvim iskren

Branimir Bunjac je danas na Facebooku obznanio kako napušta Stranku Ivana Pernara, nezadovoljan smjerom politike koju bivši Živozidaš vodi.

“Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku s perspektivom dolaska na vlast”, objasnio je danas Bunjac.

BRANIMIR BUNJAC OKRENUO LEĐA PERNARU: ‘Ne slažemo se oko metoda kako izgraditi stranku s perspektivom dolaska na vlast’

Ubrzo nakon toga, na Facebooku se javio i Ivan Pernar, sličnom porukom komentirajući odlazak svog bliskog suradnika.

“Nemam nikakvih negativnih emocija prema kolegi Bunjcu. Želim mu svu sreću u privatnom, poslovnom i političkom životu”, napisao je Pernar.

Sve bi bilo u redu, da Pernar nije odlučio ranije izmijeniti tu objavu. Naime, u prvotnoj objavi, Pernar je “bocnuo” Bunjca, ali je taj dio ubrzo izbrisao. No, Facebook pamti sve što je ikad napisano, tako da je i taj dio još uvijek vidljiv nešto vještijim korisnicima.

“Nemam nikakvih negativnih emocija prema kolegi Bunjcu. Želim mu svu sreću u privatnom, poslovnom i političkom životu. Za razliku od njega, ja imam samo lijepe riječi za njega”, glasila je prvotna Pernarova reakcija.

Povratak na Net.hr