VRLO VRIJEDAN UGOVOR

ODLIČAN POSAO U KATARU: Podravka napravila izvrstan posao s jednom od najjačih grupacija u zemlji

Podravka je potpisala ugovor s katarskim distributerom Arabian Supplies, podružnicom jedne od najjačih katarskih grupacija, Tadmur Holding.

Ugovor vrijedi 300.000 dolara, a potpisali su ga Hany Al Sayed, generalni direktor Arabian Supplies-a i Nermin Salman ,izvršni direktor Podravke Gulf FZE.

Podravka je aktivno prisutna u 9 zemalja regije Bliski istok i Sjeverna Afrika.

‘Osim Katara, početkom godine su dogovoreni dugoročni projekti s lokalnim partnerima u Omanu i Kuvajtu, a stvorili smo pretpostavke i za skori početak sustavne brade Egipta, Bahreina, Iraka i Libanona. Inicijalni rezultati pokazuju kako su kupci i potrošači najbolje prihvatili Vegeta dodatke i juhe, Kviki snack, Lino kremne namaze, Lino Pillows te Podravka ajvar. Pritom, vodimo brigu i o potrebama velike zajednice Hrvata u Kataru koji, željni proizvoda poput Vegeta dodataka, juha, Čokolina, Lino lade, Podravka ajvara i ostalih proizvoda, iščekuju širenje asortimana i još jaču prisutnost Podravke kao najjače hrvatske prehrambene kompanije’, istaknuo je Nermin Salman, izvršni direktor Podravke Gulf FZE.

‘Raduje me što će se Podravkini proizvodi ugovorenom suradnjom naći na karatskim policama. To je svakako iznimno važno za nas i uz ovaj politički poticaj i institucionalni od strane HGK’, rekao je predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Povratak na Net.hr