NESUGLASICE S OCEM

OBITELJSKA SVAĐA NA IMANJU SALAJ: ‘Božićna priča’ ove godine na manjem prostoru

Salajeva Božićna priča iz Grabovnice kraj Čazme nastavlja tradiciju pa će tako ove godine zabljesnuti s više od dva milijuna lampica. Ipak, ovogodišnje su pripreme za Božićnu priču obilježile nesuglasice pa će blještavilo ove godine biti na nešto manjem prostoru nego uobičajeno.

Naime, vlasnik imanja Zlatko Salaj imao je različito mišljenje od njegovog sina Alena, a do nesuglasica je došlo i s Anom Bertić, čija je zadruga proteklih godina pomogla u organizaciji cijele manifestacije.

Nesuglasice sa sinom

Kako dio imanja Salaj nasljedstvom pripada Zlatkovom sinu Alenu, zbog razilaženja u mišljenju, taj dio ove godine neće biti osvjetljen brojnim lampicama niti otvoren za posjetitelje.


Večernji piše da su Alen i Ana zadrugu ugasili, a božićne manifestacije planiraju organizirati u nekim drugim mjestima, zbog čega su osnovali trgovačko društvo Božićna bajka.

Jedna od takvih manifestacija bit će i u Lipiku, u čijem će perivoju ove godine za posjetitelje Božićna bajka upaliti više od 70.000 lampica i 300 božićnih kugli, dok će se imanje Salaj sutra otvoriti za posjetitelje s brojnim novitetima i raskošnim blještavilom, ali na manjem prostoru nego do sada.

 

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr