OBAVIJEST ZA UČENIKE: / Objavljen raspored premještaja učenika srednjih škola stradalih u potresu

Image
Foto: Ilustracija: Duško Jaramaz/PIXSELL

Raspored premještaja učenika osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021. bit će poznat do kraja tjedna

20.5.2020.
18:12
Ilustracija: Duško Jaramaz/PIXSELL
Play logo

Zagrebački Gradski ured za obrazovanje objavio je raspored premještaja učenika srednjih škola oštećenih u potresu za školsku godinu 2020./2021.

Kako se ističe u priopćenju, učenici srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine, 7. rujna, nastavu će pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni, a koje će nastavu privremeno organizirati u dvije smjene kako ne bi došlo do situacije da učenici jedne škole nastavu pohađaju isključivo u popodnevnoj smjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke škole neće biti spremne

Prema objavljenom rasporedu preseljenja i datuma završetka sanacije oštećenja srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021., učenici Gornjogradske gimnazije (predviđeni završetak sanacije 1. rujna 2022.) nastavu će od jeseni pohađati u XV. gimnaziji. Gimnazija Tituša Brezovačkog (1. rujna 2021.) seli se u I. gimnaziju.

Image
OVO JE DANAS SLIKA PROSJEČNOG HRVATSKOG ŠKOLARCA: /

Pije, puši i mrzi školu zbog vršnjačkog nasilja

Image
OVO JE DANAS SLIKA PROSJEČNOG HRVATSKOG ŠKOLARCA: /

Pije, puši i mrzi školu zbog vršnjačkog nasilja

Prva ekonomska škola (1. rujna 2021.) nastavu će u sljedećoj školskoj godini održavati dijelom u prostorima Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, a dijelom u Industrijskoj strojarskoj školi.

Obnova Hotelijersko-turističke škole trebala bi biti dovršena do 31. prosinca 2021., a od 7. rujna njezini će učenici nastavu pohađati u Školi za cestovni promet. Škola primijenjene umjetnosti i dizajna (1. rujna 2022.) nastavu će održavati u IV. gimnaziji, odnosno, u OŠ Kajzerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenike Škole za klasični balet (31. prosinca 2021.) primit će Pučko otvoreno učilište, gdje će se privremeno održavati i nastava Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje, čija bi sanacija također trebala biti dovršena do 31. prosinca 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi učenici korisnici Učeničkog doma Ante Brune Bušića bit će smješteni u Učeničkom domu Novi Zagreb.

Raspored premještaja učenika osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021. bit će poznat do kraja tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo