NIKNUO JE DOSLOVNO PREKO NOĆI: / Hotelska grupacija uklanja bespravni objekt na Babinom kuku

Hoteli Royal Resorts uklanjaju bespravni objekt na Babinom kuku; tvrde da se radi o objektu za reciklažni otpad na privatnom zemljištu, za koji nisu potrebne prethodne dozvole

14.12.2020.
15:48
Goran Mratinović/DD
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hotelska grupacija Royal Resorts, odnosno bivši Importanne resorts, uklanja bespravni objekt koji je ljetos niknuo u ulici Kardinala Stepinca. Naime, kod parkinga koji se nalazi kraj hotela Royal Princess preko noći ovog ljeta je niknuo objekt za reciklažni otpad, javlja Dubrovački dnevnik.

Iz hotelske grupacije Royal Resorts još u lipnju su Dubrovačkom dnevniku odgovorili kako se radi o objektu za reciklažni otpad na privatnom zemljištu, za koji nisu potrebne prethodne dozvole, jer nisu u pitanju građevinski radovi.

Dubrovački dnevnik tražio je odgovore od Građevinske inspekcije Državnog inspektorata, s obzirom na to kako se čini kako su za izgradnju ovakvog objekta ipak bili potrebni građevinski radovi. Tada su iz Inspekcije Dubrovačkom dnevniku odgovorili kako će izvršiti inspekcijski nadzor, a nakon očevida utvrđeno je da investitor mora ukloniti ukloni bespravno izgrađenu građevinu, koja se sad evo uklanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali