ODMAH JE UKLONJEN

NA GROBLJU U PALOVCU OSVANUO GRAFIT: Povezan je s ubojstvom Jasmine Dominić

Još se malo u tragovima vidi da je tamo nešto pisalo, i to po svemu sudeći crvenim slovima

Na mrtvačnici groblja u Palovcu osvanuo je natpis navodno povezan s ubojstvom Jasmine Dominić, djevojke čije je tijelo pronađeno u škrinji obiteljske kuće, piše eMeđimurje. Nakon brze intervencije policije, natpis je uklonjen.

Kada je ekipa portala eMeđimurje stigla do mrtvačnice u Palovcu, policija je taman završila očevid, a natpis je prebojen bijelom bojom.

SMILJANA SRNEC DOBILA 15 GODINA ZATVORA ZA UBOJSTVO SESTRE, PLAKALA SLUŠAJUĆI PRESUDU: ‘Udarila ju je najmanje pet puta, imala je prijelome…’

Autor grafita poručio da Jasminu nije ubila Smiljana

Još se malo u tragovima vidi da je tamo nešto pisalo, i to po svemu sudeći crvenim slovima. Čitatelj koji je dojavio informaciju da je natpis povezan s ubojstvom Jasmine Dominić, a kako kaže, autor je natpisom poručio da je ubojica netko drugi, a ne Jasminina sestra Smiljana Srnec. PU međimurska potvrdila je informaciju o incidentu na palovačkom groblju.

“Nakon dojave, policijski službenici stigli su na mjesto događaja. Proveli su očevid. Podnijet će se kaznena prijava oštećenja tuđe stvari, a policija intenzivno traga za počiniteljem”, kratko su rekli iz međimurske policije.

Policija tek mora utvrditi postoje li temelji za pokretanje bilo kakve daljnje istrage ili je pak u pitanju djelo vandala koje je svojevrsna predstava za javnost, piše eMeđimurje.

BIVŠA ZATVORSKA CIMERICA SMILJANE SRNEC: ‘Bile smo kao prijateljice. Ljudi joj u zatvoru dovikuju joj da će završiti u škrinji, uzrujana je’

Povratak na Net.hr