Play ponuda

MOST NE RAZBIJA ŽIVI ZID? / Runtić otkriva o čemu je razgovarao s Grmojom

Image
Foto: Screenshot/Sanjin Španović

Novinar Sanjin Španović uhvatio je odbjeglog zastupnika Živog zida Hrvoja Runtića na kavi s glasnogovornikom Mosta Nikolom Grmojom.

19.9.2016.
16:37
Screenshot/Sanjin Španović
Play ponuda

Na Facebook profilu Sanjin Španović objavio je snimku na kojoj se vidi kako Hrvoje Runtić razgovara s Nikolom Grmojom u kafiću u zagrebačkoj Importane galeriji, nedaleko od Smičiklasove gdje je sjedište Mosta.

Taj je susret pojasnio sljedećim riječima:

"Jesam, bili smo na kavi, ne skrivam ništa. U zadnjih nekoliko dana sam rekao da ću, ako budem išao dalje sam, kao nezavisni zastupnik, da ću se držati svojih načela, a moj su prioritet 330 tisuća blokiranih i što se može učiniti za te ljude".

Runtić je u fokus javnosti dospio jer je Sinčić, netom nakon objave izbornih rezultata, tvrdio kako ga ne može kontaktirati, te da je “jednostavno nestao”. No, čim se pojavio Runtić je zasuo optužbama vodeći trojac stranke Ivana Vilibora Sinčića, Ivana Pernara i Vladimiru Palfi te profesora Ivana Lovrinovića, čelnika stranke Promijenimo Hrvatsku s kojom je Živi zid bio u izbornoj koaliciji.

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

U međuvremenu, na pregovorima Mosta i HDZ-a, Grmoja je rekao kako mogu surađivati i sa Živim zidom.

Među brojnim komentarima ima i onih koji se šaljivo osvrću "da je izgleda netko i ovdje razgrnuo zavjese" povezujući ovo razbijanje Živog zida s razgovorom Zorana Milanovića i Drage Prgometa nakon prošlih izbora.

Play ponuda
Play ponuda