MILANOVIĆA NISU POZVALI, ALI SU GA SPOMINJALI / Medved: 'Zar ćemo na svakoj obljetnici slušati uvrede i ružne izjave?'; Župan: 'Bit će pozvan ako prestane tako nastupati'

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

'Zar ćemo na svakoj slušati uvrede, ružne izričaje i izjave neprihvatljive za javni diskurs. Pazimo na koji način komuniciramo', rekao je ministar Medved aludirajući na predsjednika Milanovića

29.10.2022.
15:33
Grgo Jelavić/PIXSELL
Play logo

U Dubrovniku se danas svečano obilježava 30. obljetnica vojno-redarstvenih operacija "Oslobađanje juga Hrvatske“ u kojima je 1992. godine deblokiran Grad i oslobođeno 1.200 četvornih kilometara teritorija. U Dubrovniku je ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved pozvao na zajedništvo i apelirao na uljuđenu komunikaciju u javnom prostoru.

"Pokušajmo napraviti osvrt na razdoblje unazad šest godina, šest godina Vlade na čelu s Andrejom Plenkovićem, pokušajmo analizirati sve mjere i što je učinjeno prema braniteljima. Poruke koje su upućivale predsjednik i članovi Vlade bile su u smjeru o kojem sam govorio. Sve druge koji pokušavaju ići u drugom smjeru i pokušavaju drugačije nastupati, pozivam da odustanu od toga", rekao je ministar Medved, očito aludirajući na predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'IMAM PRAVO BITI UGOJENI PRASAC' /

Milanović nastavio u istom žestokom ritmu: 'Ako nekome idem na živce – aleluja! Trebaju me mrziti, neka'

Image
'IMAM PRAVO BITI UGOJENI PRASAC' /

Milanović nastavio u istom žestokom ritmu: 'Ako nekome idem na živce – aleluja! Trebaju me mrziti, neka'

'Pozivali smo predsjednike kad su se ponašali konstruktivno'

"Pred nama je toliko tužnih obljetnica. Zar ćemo na svakoj slušati uvrede, ružne izričaje i izjave neprihvatljive za javni diskurs. Pazimo na koji način komuniciramo. Sve ostalo je za nas neprihvatljivo", rekao je Medved.

Duborvačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić komentirao je nepozivanje predsjednika Milanovića na svečanost u Dubrovnik, kazavši kako ne smatra da je time učinjena greška.

"Predsjednik je pokazao da uvijek kad dođe onda spominje premijera. Čujem da je i mene spominjao jučer po prvi put. Ovo nije bojkot predsjednika Milanovića. Uvijek smo pozivali predsjednike kad su se ponašali konstruktivno. Mesića i Josipovića smo pozivali uredno", kazao je župan Dobroslavić dodavši da će Milanović biti pozvan "ako prestane ovako nastupati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo