Play ponuda

MARASU NISU ODGOVORILI NA PITANJE KAD ĆE BITI RASPUŠTEN SABOR: / 'Šibicarski se kockate s datumom izbora kao nitko dosad'

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Maras je apostrofirao "informacije koje u offu dolaze iz HDZ-a", a koje govore da su izbori i raspuštanje Sabora pred vratima

13.5.2020.
10:20
Patrik Macek / PIXSELL
Play ponuda

SDP-ovu zastupniku Gordanu Marasu u srijedu nije odgovoreno na pitanje kada će biti raspušten Hrvatski sabor, odnosno raspisani parlamentarni izbori.

"Predsjedniče Sabora, recite građanima kad će biti raspušten parlament", pitao je Maras Gordana Jandrokovića, tražeći pritom stanku. Odgovor nije dobio, no stanka mu je odobrena.

"Hvala vam, odobrava vam se stanka", kratko mu je uzvratio Jandroković.

Image
MARAS U SABORU NAPAO JANDROKOVIĆA: /

'Vi se sprdate, šalite i pravite nadmeni', Jandroković: 'Vi ste mene prvi uvrijedili'

Image
MARAS U SABORU NAPAO JANDROKOVIĆA: /

'Vi se sprdate, šalite i pravite nadmeni', Jandroković: 'Vi ste mene prvi uvrijedili'

Maras je apostrofirao "informacije koje u offu dolaze iz HDZ-a", a koje govore da su izbori i raspuštanje Sabora pred vratima.

'Ljudi to ne podržavaju'

Građani, njih 90 posto ne podržava odluku HDZ-a da napravi sve kako bi sebi omogućio što bolju startnu poziciju, a ugrozio zdravlje sugrađana, nego suprotno, zauzimaju se za izbore u rujnu, rekao je SDP-ovac.

"Niti jedna vlast se ovako šibicarski nije kockala sa datumom izbora, do zadnje sekunde ne žele reći ni partnerima ni građanima kad će biti, nego gledaju kako to odgovara Plenkoviću i Jandrokoviću", kazao je Maras.

Ustvrdio je i kako se Nacionalni stožer civilne zaštite razotkrio, odnosno da se "vidi da rade za HDZ".

Play ponuda
Play ponuda