Play ponuda

MARAS U SABORU NAPAO JANDROKOVIĆA: / 'Vi se sprdate, šalite i pravite nadmeni', Jandroković: 'Vi ste mene prvi uvrijedili'

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Reći ću premijeru da gospodin Maras iz Sabora želi da dođe, odmah ću to napraviti, uzvratio je Jandroković Marasu

12.5.2020.
12:05
Marko Lukunić/Pixsell
Play ponuda

SDP-ov zastupnik Gordan Maras zatražio je u utorak, uoči saborske rasprave o rebalansu državnoga proračuna, da premijer Andrej Plenković dođe u Sabor i predstavi taj rebalans kao "najodgovorniji za situaciju u Hrvatskoj".

"Prekinite raspravu dok se u Saboru ne pojavi premijer", zatražio je Maras i od predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića dobio odgovor da će premijera nazvati odmah čim završi sa svojim dijelom predsjedanja.

Reći ću premijeru da gospodin Maras iz Sabora želi da dođe, odmah ću to napraviti", uzvratio je Jandroković Marasu.

'Plenković juri na izbore da bi spasio fotelju'

SDP-ov zastupnik ustrajava kako Plenković "koji juri na izbore da bi spasio fotelju" nije u stanju doći u Sabor i objasniti što se to u proračunu mijenja. "On izbjegava tu vrstu rasprave jer nema odgovora zašto nema zakona o obnovi Zagreba, zašto je kaos u školama, on nije u stanju organizirati normalan život u Hrvatskoj", ustvrdio je Maras pa prozvao Jandrokovića da se "sprda i šali, pravi nadmen".

Građani su svjesni da sve što radite ne radite zbog građana, nego zbog sebe", poručio je predsjedniku Sabora.

'Vi stalno radite incidente'

"Ne sprdam se, vi se sprdate s Poslovnikom i ljudima koji ovdje sjede i to na dnevnoj razini, jedan ste od zastupnika koji kontinuirano radi incidente", uzvratio mu je Jandroković i poručio da mu ne govori da se sprda i da je bahat, jer nije.

"Vi ste mene prvi uvrijedili, a onda mi kažete da ne smijem odgovoriti na vašu uvredu. To je logika zarobljenog uma. To vam tako ne ide", poručio je Jandroković SDP-ovu zastupniku.

Play ponuda
Play ponuda