ŠKOLA EKONOMIJE I MANAGEMENTA

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POSTALA POSEBNA SAVJETNICA DEKANA: ‘To je u svijetu uobičajeno‘

“Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar Kitarović stekla na prethodnim pozicijama”, poručuju iz ZŠEM-a

Bivša predsjednica Kolinda Grabar–Kitarović postala je posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte pri Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Grabar Kitarović će podržati ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima.

Prošle je godine postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcij za ovaj projekt čine dva elitna sveučilišta – Stockholm School of Economics te njemački WHU – Otto Beisheim School of Management & Euromasters, kao i četiri olimpijska odbora iz regije.

NAŠA BIVŠA PREDSJEDNICA POSTALA – GLUMICA! Kolinda zaigrala u domaćoj hit sapunici; ‘Sjajno sam se zabavila…’

Pomoći će joj iskustvo koje je prije stekla

“Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar Kitarović stekla na prethodnim pozicijama”, poručuju iz ZŠEM-a.

“U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorile su prostor za našu suradnju. Ona počinje s projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša. Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu”, istaknula je Grabar-Kitarović.

OGLASILA SE KOLINDA: Nije htjela komentirati politiku, ali je zato otvorila dušu: ‘Oporavljam se. Nije bilo lako. Godinama sam zanemarivala sebe’

Povratak na Net.hr