KERUM NAKON OBJAVE ANKETA: / 'Svi pišete 'Kerum narkoman', a ja samo pijem vino i rakiju. Di je Nevenka, dođi 'vamo...'

'Sad se vi novinari borite s njima, vidjet ćete kako će vam Split skoro izgledat', rekao je Kerum

16.5.2021.
20:04
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Željko Kerum, prema izlaznim anketama, osvaja 16,33 posto glasova birača. Teško da će ući u drugi krug. Kerum je dao izjavu u stožeru, požalio se na "antikerum koaliciju".

"Sad mi je pao kamen sa srca, mogu na svoja gradilišta, hvala bogu imam ih. Očekivao sam puno manje nego što ćemo večeras dobit. Hvala što ste se usudili ići sa Kerumom. Svaka vam čast, zato sam požurio", rekao je Kerum, prenosi Index.

"Nemojte nijedan listić propustit, krali su, krast će opet. Mi smo sad UNPOFOR. Kontrolirajte svaki listić, nije svejedno hoćemo li imati pet ili deset vijećnika. Nemojte biti razočarani", rekao je i dobio aplauz okupljenih pristaša.

Sad se vi novinari borite s njima, vidjet ćete kako će vam Split skoro izgledat. Svi pišete 'Kerum narkoman'. Koji narkoman? Ja samo pijem vino i rakiju. Di je Nevenka, dođi vamo", rekao je Kerum sestri.

"Bilo je jasno što se događa. Svi su bili protiv Keruma, antikerum koalicija. OK", rekao je Kerum.

'Sve je moguće kada se umiješaju vražje čestice'

HRT-ova izlazna anketa pokazala je da Kerum osvaja 16,12 posto glasova na izborima za splitskog gradonačelnika. Od svog gradonačelničkog sna Kerum se oprostio pjesmom. U izjavi za HRT spomenuo je čak i "vražje čestice".

"Nisam ponosan, očekivao sam puno manje, a znam da vrijedim puno više. Kad se umiješaju vražje čestice, sve je moguće, one su opasne. Sad se vi mediji borite s njima. Vidjet ćete ćete na što će vam Split izgledati za neko vrijeme. Bilo je osam godina eksperimenata, a sada će biti 12. Za četiri godine ponovno se vidimo, a hoće li biti Kerum ili netko drugi, nije bitno. Stojim iza svojih ljudi, Hrvatska građanska stranka je s ovim izborima opstala, to je najbitnije", rekao je Kerum HRT-ovoj novinarki.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali