ODBRUSIO IM

JOŠ NEMA MINISTRA BRANITELJA: Genijalan odgovor Freda Matića na pitanje zašto još nema nasljednika

Bivši ministar branitelja Predrag Fred Matić zamoljen je za komentar činjenice da je radno mjesto koje je napustio već mjesec dana prazno. Vladajući se, naime,  ni mjesec dana nakon što je smijenjen Matićev nasljednik Mijo Crnoja nisu dogovorili o novom ministru branitelja.

“Ili sam postavio ljestvicu previsoko, ili sam jedina budala koja je prihvatila taj posao”, kazao je Matić, prenosi novinarka televizije N1 Tina Kosor Giljević.

Karamarko inzistira na Brkiću

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, mimo je procedure i Vijeća za suradnju, u medijima kandidirao Milijana Brkića, od kojeg Most zazire zbog njegovog plagiranja diplomskog rada. Karamarko inzistira do te mjere da se nagađa kako možda podvaljuje Brkiću, jer bi se ovaj mogao na unutarstranačkim izborima okrenuti protiv svog dugogodišnjeg suradnika i aktualnog šefa HDZ-a.

Iz Mosta pak, iako su neki njegovi članovi isticali kako podržavaju Brkića, u zadnje vrijeme dolaze kontradiktorne poruke, pa je tako neki dan Božo Petrov poručio Karamarku kako zapravo ne zna da je Brkić kandidat za ministra, što je izazvalo cjelodnevno prepucavanje na relaciji Karamarko – Petrov.

PETROV: ‘Ne znam je li Brkić HDZ-ov kandidat za ministra. Snimke iz Banskih dvora? Nitko mi ih nije pokazao…’

KARAMARKO ODLUČIO: Za ministra branitelja predložit ćemo Milijana Brkića

DORH POKRENUO ISTRAGU: Crnoja mora objasniti kako je dobio zemljište u Samoboru

KRATKO JE TRAJALO: Crnoja uzeo svoje stvari i napustio Ministarstvo

Razgovori s premijerom

HDZ-ovac Josip Đakić izjavio je kako će danas razgovarati s premijerom o novom ministru branitelja, jer je pozvan kao predsjednik Hvidre u Banske dvore. Miodrag Demo, koji podržava Vladu zajedno s ostatkom Liste Milana Bandića, a za kojeg se nagađalo da bi mogao naslijediti Crnoju, kazao je u Saboru: “Ja već četiri tjedna upozoravam da se treba imenovati ministar branitelja, žalosno je da nemamo ministra, Brkić ima moju potporu”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr