JESU LI STUDENTI PRETJERALI? Nakon okupljanja za vikend pljušte komentari: / 'Ugrožavaju tebe i djecu... Nisu mladi glupi, vide što je ovo'

Jedni su rekli kako nikako ne podržavaju jer bi mjere trebale vrijediti za sve, bez razlike, dok su drugi rekli kako na mladima svijet ostaje

8.2.2021.
19:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon vikenda koji su zasigurno obilježili studenti i njihova okupljanja na Facebook stranici našeg portala pitali smo vas podržavate li njihova masovna okupljanja na ulicama.

Bilo je tu svega - od podržavanja, do zgražanja, do polushvaćanja, ali i prebacivanja krivnje.

Jedan komentar je tako rekao kako ih apsolutno podržava jer ako mogu političari zašto ne bi i mladi, gdje je još jedna osoba stala u obranu studenata i rekla: "Mladi su naša budućnost."

Drugi su se okrenuli činjenici da nisu očistili nered iza sebe poput čaša i papira koje bacaju posvuda, ali ih svejedno podržavaju. Na to je jedan čitatelj lupio kontru te rekao: "Znači daješ im pravo da ugrožavaju tebe, tvoje roditelje i djecu. Oni šire koronu i ugrožavaju normalne ljude, koji štite sebe i druge. Pođi sa studentima i pridruži se njima, ali se nemojte približavati ljudima koji štite sebe i normalne osobe."

Jedni su rekli kako nikako ne podržavaju jer bi mjere trebale vrijediti za sve, bez razlike. Čitatelj je zatim pitao: "Pa za političare onda baš i ne vrijede iste mjere", na što odgovorio: "Izgleda da ne."

ŠTO OSTAJE IZA TULUMA NA JARUNU? Kažu, partijaju iz inata mjerama Stožera. A koje je objašnjenje za ovo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Velik broj ljudi to okupljanje podržava. "Nisu mladi glupi, vide da je sve muljaža. Jedino bi trebali pokupiti smeće iza sebe. Razumijem da su ogorčeni, ali kulturu ne smiju izgubiti", stoji u jednom komentaru, na što je jedan čitatelj rekao: "Grad iza njih ko' smetlište."

Podržavanje se nastavilo. "Možda i oni nešto pokrenu, a nešto ćemo i od njih valjda naučiti", "Sve je to ok. Bilo bi dobro da izađu kada su i druge stvari u pitanju", "Svaka im čast, neka imaju tulum jer je dosta Stožerovog terora".

U ZAGREBU SE NOĆAS OPET PARTIJALO, MLADI SE OKUPILI NA JARUNU I KOD HNK: ‘Mjesecima je sve zatvoreno, ovo nam je ispušni ventil’

No, jedan čitatelj se obrušio na studente. "Njihova bit je studiranje. Dakle umjesto cirkusa, učenje", na što je drugi čitatelj pitao: "A vi u njihovim godinama niste imali prijatelje i izlazili vani?"

Što vi mislite o cijeloj situaciji, bi li se mladi trebali suzdržati od ovakvoga druženja u doba koronavirusa, kada su mjere još na snazi, ili im ne zamjerate ništa?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali