NESVAKIDAŠNJI POTEZ / Imaju samo 35 posto cijepljenih pa radnicima nude 500 kn: 'Već donose potvrde, ali cilj nam je još uvijek nedostižan'

Riječko gradsko poduzeće Autotrolej ovih dana iznenadio je najavom da će svoje radnike nagraditi s dodatnih 500 kuna ako donesu dokaz da su se cijepili ili preboljeli koronu

8.9.2021.
7:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Riječko gradsko poduzeće Autotrolej ovih dana iznenadio je najavom da će svoje radnike nagraditi s dodatnih 500 kuna na plaću, ako donesu dokaz da su se cijepili ili preboljeli koronu.

U toj tvrtki se dosad cijepilo 35 posto radnika. "Interes svakako postoji, s ovom odlukom smo krenuli u petak, tako da je prošlo svega nekoliko dana, no ono što nam je poznato jest činjenica da su radnici Autotroleja počeli donositi potvrde bilo o cijepljenju ili da su preboljeli koronavirus", kazala je u RTL-u Danas glasnogovornica Autotroleja Kristina Prijić.

Cilj je 50 posto cijepljenih

"Očekujemo da će ova akcija zaista uroditi plodom i da ćemo potaknuti naše radnike na cijepljenje i da ćemo dostići broj od više od 50 posto cijepljenih radnika koji nam je u ovom trenutku zaista još nedostižan", rekla je Prijić.

Ta odluka se ne odnosi samo na 280 vozača, već na svih 400 radnika Autotroleja, a glasnogovornica ističe kako su i kontrolori izrazito izloženi. Tvrtka će početi isplaćivati nagrade s plaćom za prošli mjesec, a kako radnici budu nosili potvrde tako će im i novac stizati na račun sa sljedećom plaćom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali