'ODRADIT ĆU KAZNU'

ZORAN MAMIĆ U SRIJEDU NAVEČER POTVRDIO: ‘Vratio sam se iz Dubaija u Zagreb’

Mamićevo putovanje u Dubai izazvalo je kontroverze i spekulacije da se neće vratiti u Hrvatsku na izdržavanje kazne. Nagađalo se i da će tamo zatražiti državljanstvo te tako izbjeći kaznu

Bivši trener Dinama i brat Zdravka Mamića, Zoran Mamić pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, vratio se danas u Zagreb iz Dubaija gdje je otputovao prije desetak dana.

Zoran Mamić je sam RTL-u potvrdio da je ponovno u Hrvatskoj. Mamićevo putovanje u Dubai izazvalo je kontroverze i spekulacije da se neće vratiti u Hrvatsku na izdržavanje kazne. Nagađalo se i da će tamo zatražiti državljanstvo te tako izbjeći kaznu.

No, ništa od toga se nije dogodilo jer se bivši trener Dinama vratio u Zagreb uoči sutrašnje utakmice zagrebačkih plavih u četvrtfinalu Europa lige protiv Villarreala. Mamić je nakon izricanja pravomoćne presude, a prije puta u Dubai, posjetio i brata Zdravka u Međugorju.

ZORAN MAMIĆ OTPUTOVAO U DUBAI; Njegov odvjetnik poručio: ‘U tome ništa sporno, on je slobodan čovjek…’

‘Želim to što prije odslužiti’

U ekskluzivnom intervju RTL-u Mamić je nakon izricanja presude kazao da želi što prije odslužiti kaznu.

“Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti”, kazao je tada Mamić za RTL.

Povratak na Net.hr