HRABRA ŽENA

SANDRA JE POSTALA SAMOHRANA MAJKA, A BORI SE S LEUKEMIJOM: ‘Živim za svog malog anđela!’

Sandra Križan iz Ilače kod Vukovara već mjesecima se bori s leukemijom, a suprug joj je umro od tumora na mozgu nedugo nakon što im se rodio sinčić Ivan.

Ipak, 26-godišnja sandra se ne predaje i nakon operacija kaže da “živi za svog malog anđela” koji je nedavno proslavio prvi rođendan, pišu 24 sata.

‘Tigrovi’ je nisu zaboravili

Njezin pokojni suprug Marijan bio je pripadnik gardijske brigade Tigrovi, a njegovi kolege nisu ga zaboravili, pa su Sandri i malenom Ivanu priredili veliko rođendansko iznenađenje.

Dok se maleni Ivan smiješio ispred rođendanske torte i dok su mu svi pjevali ‘Sretan ti rođendan’, u sobu je ušao muškarac u vojnoj odori s oznakom Tigrova na prsima.

Sandra kaže kako joj je na trenutak zaigralo srce i sve u njoj  zavrištalo od sreće. Na trenutak je zaboravila i da je prije samo godinu dana ostala bez svog Marijana koji bi isto tako dolazio kući u odori pripradnika Tigrova.

Sada je u sobu ušlo nekoliko Tigrova, Marijanovih prijatelja, noseći mnoštvo balona, darova, tortu i malenog plišanog tigra za Ivana.

ZLOĆUDNI TUMORI U STALNOM PORASTU: Hrvatska nema novca za uvođenje novih lijekova

Od najveće radosti do najveće tuge

Sandra kaže kako je znala da će doći na rođendan njezinog sina, ali je njena podsvijest poželjela drugo.

Ta je mlada žena u samo deset mjeseci doživjela najveću sreću, a potom i najveću tugu. Ostala je trudna i udala se za ljubav svog života, da bi nakon samo mjesec dana doznali da Marijan boluje od tumora na mozgu.

Umro je nedugo nakon rođenja sina, a dva dana nakon njegovog pogreba Sandra je doznala da boluje od leukemije. I otad traje njena borba za život.

UZGOJILI KRV U LABORATORIJU: Veliko otkriće vodi liječenju leukemije bez transplantacije

 

Povratak na Net.hr