PRIJETILI SU SMRĆU NJEGOVU DJETETU / Grmoja: 'Slika djeteta u mrtvačkom sanduku. Da ću patiti kao Mišo Kovač i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku'

Tvrdi da se protiv njega vodi 'medijska haranga' i ponavlja da su njegove izjave pogrešno protumačene

6.7.2021.
12:15

Nikola Grmoja pojavio se na tiskovnoj konferenciji HSLS-a u Saboru, a osim što je saborskim kolegama darovao knjigu "Put u ropstvo", šokirao je prisutne tvrdeći da je dobio prijetnje smrću zbog svojih stavova.

Grmoja se novinarima požalio da se protiv njega vodi "medijska haranga" zbog izjava o antipedofilskom zakonu i zabrani, kako on to naziva, LGBTQ propagande, a u jednom trenutku je počeo govoriti i o tim prijetnjama smrću koje je primio na Facebooku. I dosad ih je, kaže, primao, ali ovaj put su ga uznemirile jer su se odnosile na njegovo dijete. 

"Noćas nisam mogao zaspati do tri sata jer sam primio prijetnje smrću. One me nisu toliko uznemirile, više me uznemirila prijetnja smrću mom djetetu, slika djeteta u mrtvačkom sanduku i to da ću patiti kao Mišo Kovač i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku"; rekao je Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, na konferenciji za novinare u Saboru, prenosi Dnevnik.hr.

"Ovdje se radi o medijskoj harangi, hvala svima koji su u tome sudjelovali. Hvala im za ove slike koje sam noćas dobio. Još sam potresen time, malo me uznemirilo. Nisam ni mislio ovo sada reći, ali izašlo je iz mene", rekao je Grmoja, koji još uvijek nije odlučio hoće li prijetnje prijaviti policiji. 

'Bliži su mi oni s Pridea nego oni koji su ih napali'

Kao i tijekom gostovanja u RTL Direktu, ponavlja da su njegove ranije izjave pogrešno protumačene i da nema ništa protiv bilo koje manjine u društvu. "Svaki čovjek, neovisno o seksualnoj orijentaciji, ima jednako dostojanstvo. Diskreditiraju me tako što mi vade slike s deklariranim homoseksualcima. Pa to je najbolji primjer da to nema veze s vezom. Bliži mi je svaki dobar i pristojan čovjek u gej paradi od divljaka koji su ih napali. Ne da mi je bliži... bliži mi je milijun puta. Svaki onaj koji u ovoj zemlji poziva na nasilje, koji druge ljude vrijeđa zbog njihovih uvjerenja ili seksualne orijentacije, taj je udaljen od mene kao Pluton od Zemlje", kaže Grmoja. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen