Saborski zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću, koji je gostujući na Hrvatskom radiju, rekao da su on i Božo Petrov prvo huškali, a sad plaču.

"Nemam zaštitu, nisam ogradio Markov trg jer se bojim za svoju sigurnost, hodam slobodno ulicama Zagreba, mog Metkovića ali i ulicama naše Hrvatske! Ljude ne hapse kad meni nešto kažu kao što hapse one koji te samo nazovu Ćaćom i usporedbe sa Sanaderom, kao što su uhapsili čovjeka na Korčuli. U otvorenom sam sukobu s onima koje Plenković nikad nije ni spomenuo, a za koje svatko zna da su spremni ljude provozati u gepeku kao i s onima koji su nogom otvorali vrata ureda gradonačelnika! Iako dobivam i dalje prijetnje od kojih se ledi krv u žilama i koje smjeraju na moju obitelj nikad neću kmečati niti tražiti zaštitu. I nikad, ama baš nikad neću biti beskrvni birokrat bez okusa, boje, mirisa i bez vrijednosti, napisao je Grmoja na Facebooku.

Podsjetimo, Grmoja i Petrov našli su se na meti prijetnji nakon što su počeli zagovarati uvođenje zakona "protiv LGBT propagande" po uzoru na onaj koji je Viktor Orban donio u Mađarskoj.