'VAŠE MIŠLJENJE JE BITNO' / Zagreb poziva građane na istraživanje za izradu novog Prostornog plana

Grad Zagreb poziva građane da sudjelovanjem u anketnom istraživanju sudjeluju u izradi novog gradskog Prostornog plana

5.7.2021.
13:32
Sanjin Strukic/PIXSELL

Grad Zagreb u ponedjeljak je pozvao zainteresirane građane da sudjeluju u anketnom istraživanju za izradu novog gradskog Prostornog plana, a jedno od istraživanja odnosi se na mišljenje stanovnika koji žive u suburbanim i ruralnim dijelovima grada.

Gradske vlasti u ponedjeljak su priopćile kako je cilj istraživanja dobiti uvid u razmišljanja i potrebe što većeg broja građana koji tamo žive i svakodnevno se susreću s različitim izazovima.

Bolje planiranje razvoja

"Važno nam je Vaše mišljenje, iskustvo, potrebe i ideje o tome kako bi se predmetna područja Grada Zagreba trebala razvijati u budućnosti, stoga Vas ljubazno molimo da odgovorite na pitanja u anketi i tako doprinesete boljem planiranju razvoja Vašeg naselja i Grada u cjelini", stoji u pozivu.

Riječ je o istraživanju za Studiju društvenih i prostornih promjena u Zagrebu koje se provodi u sklopu izrade Stručne podloge za novi Prostorni plan Grada Zagreba. Istraživanje provodi tim stručnjaka sa Sveučilišta u Zagrebu, a naručitelj je Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada.

Jedno od istraživanja je anketno istraživanje stavova i mišljenja stanovnika koji žive u suburbanim i ruralnim dijelovima Grada Zagreba, pa su anketom obuhvaćeni građani oko 90 zagrebačkih naselja. 

Anketa je namijenjena svim zainteresiranim građanima, anonimna je, a pristupiti joj se može preko poveznice.

Anketu je moguće popuniti do 10. srpnja 2021., a sadrži pitanja, između ostalog, o problemima i potrebama građana koji žive u tim naseljima, razvijanju i održavanju naselja te sadržajima i djelatnostima koje naselje nudi. 

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali