'FOTOGRAFIJA S PAHOROM JE AUTENTIČNA, ALI...': / Ured predsjednika tvrdi da Milanović nije izbornu nedjelju proveo na palubi broda

'Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg samita Procesa Brdo-Brijuni', tvrdi Ured predsjednika

18.5.2021.
12:11
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ured predsjednika Zorana Milanovića opovrgao je navode da je Milanović proveo izbornu nedjelju na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Tvrdi da fotografija nije snimljena 16. svibnja 2021. godine, nego prošle godine u rujnu.

"U medijima se pojavila neprovjerena informacija kako je predsjednik Republike Zoran Milanović izbornu nedjelju proveo na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Ta informacija nije istinita. Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg samita Procesa Brdo-Brijuni.

Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego – prošle godine početkom rujna. Fotografije je, dakle, stara šest mjeseci", javljaju iz Ureda predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali