FOTO: Fani Horvat parkirala Mercedes k'o šerif

Partnerica splitskog gradonačelnika Fani Horvat parkirala se u četvrtak na mjesto za taksiste. To bi donekle i bilo razumljivo da je prekršaj napravila zbog kakvog žurnog, neodgodivog posla, te da se brzo vratila. Međutim, njeni motivi bili su krajnje ležerni.

Nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma na splitsku se rivu dovezla u velikom bijelom Mercedesovom terencu, te stala na parkirno mjesto rezervirano za taksi.

Ubrzo je stigao i odgovor na pitanje kamo se gospodična Horvat toliko žuri kad je spremna svjesno ući u prometni prekršaj. Otišla je – na kavu. U društvu tamnokosog muškarca uživala je smireno u piću i slala SMS-ove, što su zabilježile i kamere.

No, Fani Horvat nije usamljena u ovoj raboti. Naime, na fenomen frivolnog parkiranja u Splitu od strane Željka Keruma prije nekoliko tjedana upozorila je lokalna mladež SDP-a, koja je tek sada, uoči lokalnih izbora, osjetila nepravdu, te se odlučila pobuniti protiv nje. Objavili su fotografiju pogrešno parkiranog automobila, ponovno na taksi stajalištu, uz komentar da pauk služba ne reagira jer su, očito, određeni pojedinci iznad zakona.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr